Nespresso

Изглед : Списъчен / Табличен
Подредба :
Покажи :
 • VIEW Cube
  View Cube - диспенсер за капсули Nespresso Прозрачен пластмасов диспенсер за капсули Nespresso от серията View ..
  35,00 лв.
 • Aeroccino 3 Black
  Aeroccino 3 Черен Новото Aroccino 3 е много лесна за работа, бърза и автоматична система за приготвяне на много или малко млечна пяна. Сипете млякото, до обозначеното ниво, натиснете бутона, и след няколко секунди, без шум и вибрации, ще получите божествена пяна за безброй кафе рецепти. Има и функц..
  135,00 лв.
 • Aeroccino 3 Red
  Aeroccino 3 Red Новото Aroccino 3 е много лесна за работа, бърза и автоматична система за приготвяне на много или малко млечна пяна. Сипете млякото, до обозначеното ниво, натиснете бутона, и след няколко секунди, без шум и вибрации, ще получите божествена пяна за безброй кафе рецепти. Има и функция..
  135,00 лв.
 • Aeroccino 3 White
  Aeroccino 3 White Новото Aroccino 3 е много лесна за работа, бърза и автоматична система за приготвяне на много или малко млечна пяна. Сипете млякото, до обозначеното ниво, натиснете бутона, и след няколко секунди, без шум и вибрации, ще получите божествена пяна за безброй кафе рецепти. Има и функц..
  135,00 лв.
 • Essenza Mini Lime Green
  Nespresso Delonghi Essenza Mini зелена кафемашина  Цвят: ярко зелен Компактен дизайн Лесна за работа. Налягане- 19 бара Капацитет на контейнера за вода: 0.600 мл Капацитет на използваните капсули: 6 броя 3 минути след последното направено кафе ще влезе в режим Еко, и след още 9 ми..
  195,00 лв.
 • Essenza Mini Ruby Red
  NESPRESSO DELONGHI ESSENZA MINI ЧЕРВЕНА КАФЕМАШИНА  Цвят: наситено червен Компактен дизайн Лесна за работа. Налягане- 19 бара Капацитет на контейнера за вода: 0.600 мл Капацитет на използваните капсули: 6 броя 3 минути след последното направено кафе ще влезе в режим Еко, и след още 9 мин..
  195,00 лв.
 • INISSIA - KRUPS/DELONGHI БЯЛA
  INISSIA - KRUPS БЯЛ Цвят бял Подвижен резервоар за вода (капацитет 0.7 л) Контейнер за капсули с капацитет 11бр  Мощност 71 W  Сгъваема поставка за чаша за Latte Macchiato Отделни контейнери за използвана вода и събиране на капсули Автоматично изключване при некативност след 9 минут..
  195,00 лв.
 • INISSIA - KRUPS/DELONGHI ЧЕРВЕНА
  Цвят червен Подвижен резервоар за вода (капацитет 0.7 л) Контейнер за капсули с капацитет 11бр  Мощност 71 W  Сгъваема поставка за чаша за Latte Macchiato Отделни контейнери за използвана вода и събиране на капсули Автоматично изключване при некативност след 9 минути Тегло 2.4кг, ви..
  195,00 лв.
 • INISSIA - KRUPS/DELONGHI ЧЕРНА
  Цвят черен Подвижен резервоар за вода (капацитет 0.7 л) Контейнер за капсули с капацитет 11бр  Мощност 71 W  Сгъваема поставка за чаша за Latte Macchiato Отделни контейнери за използвана вода и събиране на капсули Автоматично изключване при некативност след 9 минути Тегло 2.4кг, вис..
  195,00 лв.
 • Nespresso Arpeggio
  Nespresso Arpeggio - плътен, наситен вкус Интензитет: 9 Arpeggio е смес от тъмна изпечена арабика от Централна и Южна Америка. Какаова нотка засилва неговия силен и плътен вкус, характерен за най-висококачествената Арабика отглеждана в Коста Рика Подходящ за следните напитки: ристрето,..
  10,45 лв.
 • Nespresso Arpeggio Decaffeinato
  Nespresso Arpeggio Decaffeinato - интензивно и кремообразно Тъмно изпечено и богато на вкус, Nespresso Arpeggio Decaffeinato притежава силен характер, интензивно тяло и вкус с галещи какаови и плодови нотки, също като оригиналното Nespresso Arpeggio Grand Cru.  Създадено е от спец..
  10,99 лв.
 • NESPRESSO BARISTA CHIARO
  За ароматни и вкусни рецепти с мляко.     Наистина можете да се изявите като професионален бариста – есксперт с кафе Chairo, защото то е предназначено за създаването на перфектната хармония на кафето с млякото или млечната пяна. За да се създаде тази синергия, специалистите от Nes..
  12,50 лв.
 • NESPRESSO BARISTA CORTO
  ЗА СПЕЦИАЛНИ И ВДЪХНОВЯВАЩИ РЕЦЕПТИ С МЛЯКО Копнееш ли за силно кафе с щипка сладост? Това е испанското кафе. Професионалните бариста-специалисти от Испания вдъхновяват Неспресо екипа за създаването на BARISTA CORTO. От Неспресо внимателно проучват взаимодействието на кафето и млякото, за да са сиг..
  12,50 лв.
 • NESPRESSO BARISTA SCURO
  ЗА ВПЕЧАТЛЯВАЩИ И БАЛАНСИРАНИ РЕЦЕПТИ С МЛЯКО     Търсите перфектния баланс между кафе и мляко? Опитайте аромата на това кафе чрез сладостта на млякото или млечната пяна с BARISTA SCURO. Екипът на Неспресо внимателно е проучил различните аспекти на взаимодействието между кафето и млякот..
  12,50 лв.
 • Nespresso Capriccio
  Nespresso Capriccio - богат, отличаващ се вкус  Интензитет: 5 Бленд на Южноамериканска Арабика с лек примес от висококачествена Робуста – Capriccio e еспресо с богат, наситен аромат, доминиран от типични нотки на пшеница и ечемик. Подходящ за следните напитки: е..
  10,45 лв.
 • Nespresso Caramelito
  Nespresso Caramelito – карамелено и леко Интензитет: 6 Сладкият карамелен вкус омекотява нотките на плътно изпечени зърна, типични за Livanto Grand Cru. Тази деликатна, гурме смес насища сетивата с деликатността на фин карамел. Подходящ за следните напитки: еспресо и с мляко ..
  12,50 лв.
 • Nespresso Ciocattino
  Nespresso Ciocattino – с нотки на тъмен и силен шоколад Интензитет: 6 Комбинация от нотки на горчив шоколад и карамеленият вкус на Livanto Grand Cru. Богата на вкусове комбинация със завършек, напомнящ блокче натурален шоколад. Подходящ за следните напитки: еспресо и с мляко. ..
  12,50 лв.
 • Nespresso Colombia
  Master Origin Colombia e късна реколта, която използва само високо отглеждани, измити и обработени зърна Arabica от Колумбия. Можете ли да вкусите живите и киселинни аромати на винено- червените плодове? Те идват от онези фермери, които се осмеляват да чакат по-дълго, преди да съберат реколтата си. ..
  11,99 лв.
 • Nespresso Cosi
  Nespresso Cosi - лек, лимонов вкус Интензитет: 3 Висококачествените зърна чиста Арабика, подбрани измежду най-добрите селекции от Източна Африка, Централна и Южна Америка, създават това еспресо кафе с лек вкус и освежаващи цитрусови нотки. Подходящ за следните напитки: еспресо и с м..
  10,45 лв.
 • Nespresso Dharkan
  Nespresso Dharkan - мощен и кадифен Интензитет: 11 Тази смес от Арабика от Латинска Америка и Азия с интензитет 11 разгръща своя пълен характер, благодарение на бавното си изпичане при ниска температура. Своята утвърдена личност разкрива със силните си аромати от изпичането и фин..
  12,20 лв.
 • Nespresso Envivo Lungo
  Интензитет: 9 Envivo Lungo е съчетание от зелени кафета с произход от Индия и Мексико. Зърната Арабика и Робуста се пекат отделно до тъмно, за да се постигне висока интензивност с изискан вкус и плътно тяло. Зърната Робуста се пекат по-дълго и до по-тъмно. Дръзко кафе с к..
  10,99 лв.
 • Nespresso Espresso комплект
  Порцеланова чаша с чинийка за еспресо - 1 бр. Този семпъл и елегантен еспресо комплект от професионалната серия е изработен с идеята да получите най-доброто еспресо с неповторим каймак и аромат, както и да се запази топлината на вашето GrandsCru кафе. Чашите и чиниите от професионалната серия са ле..
  12,00 лв.
 • Nespresso Espresso-Lungo комплект
  Порцеланова чаша с чинийка за дълго еспресо - 1 бр. Този семпъл и елегантен еспресо комплект от професионалната серия е изработен с идеята да получите най-доброто еспресо с неповторим каймак и аромат, както и да се запази топлината на вашето Grand Cru кафе. Чашите и чиниите от професионалната серия..
  14,00 лв.
 • Nespresso Etiopia
  Nespresso Etiopia Това е арабика от Етиопия в нейния най-фин - декадентски аромат. Има вкус на портокалов цвят с богати нотки на плодове, които идват от сушеното на слънце кафе Master Origin Etiopia със суха обработена арабика. ПРОИЗХОД 100% етиопска арабика.   Печене Лекото и по-късо и..
  11,99 лв.
 • NESPRESSO FLAT WHITE OVER ICE
  Неочаквано лято с лимитираната колекция на Неспресо   ДЪЛГО ПЕЧЕН И СПЕЦИАЛЕН Фокусът на NESPRESSO FLAT WHITE OVER ICE е върху начина на изпичане и плътността на тялото, което успява да изпъкне пред млякото и да постигне перфектен баланс на вкуса.   ПРОИЗХОД Смес от кафета от Индия и..
  13,00 лв.
 • Nespresso Fortissio Lungo
  Nespresso Fortissio Lungo - богат и наситен вкус Интензитет: 7 Приготвено от зърна Арабика от Централна и Южна Америка с лек примес на Робуста, Fortissio Lungo е наситено, гъсто кафе, отличаващо се с класическия, горчив вкус на плътно изпечени зърна. Подходящ за следните напитки: лунго&n..
  10,99 лв.
 • Nespresso INDIA
  Master Origin India with Robusta Monsoon – кафе с интензивни, дървесни, пикантни аромати робуста, смесени с индийска арабика. Това кафе е уникално за югозападното крайбрежие на Индия. Месеците на мусоните интензивно  изсушават зърната. ПРОИЗХОД Смес от Арабика и Робуста от Индия...
  11,99 лв.
 • Nespresso INDONESIA
  Nespresso INDONESIA Master Origin Indonesia e Arabica, създадена от дъжда. Суматранските фермери отглеждат наистина уникално кафе заради влажния климат. Те премахват обвивката, когато кафето е меко и влажно, защото изложените бобчета се сушат по-бързо. Методът е уникален за тези територии и именно ..
  11,99 лв.
 • Nespresso Kazaar
  Смелата комбинация между два специално приготвени за Nespresso Робуста варианти от Бразилия и Гватемала, както и Арабика от Южна Америка, разделно изпечени, прави Kazaar едно кафе с изключителен интензитет. Неговият силно изразен горчив вкус с нотка на пипер се допълва от плътен кремавa те..
  12,20 лв.
 • Nespresso Linizio Lungo
  Nespresso Linizio Lungo - плътен, нежен вкус Интензитет: 4 Linizio lungo е чиста Арабика – добре балансирана смес от Бразилско и Колумбийско кафе. Разделното изпичане на всяка партида зърна придава на кафето пшеничено-малцови нотки, типични за Бърбън селектираните сортове, като..
  10,99 лв.