Подредба :
Покажи :
Изглед : Списъчен Табличен
 • Aeroccino 3 Black
  Aeroccino 3 Черен Новото Aroccino 3 е много лесна за работа, бърза и автоматична система за приготвяне на много или малко млечна пяна. Сипете млякото, до обозначеното ниво, натиснете бутона, и след няколко секунди, без шум и вибрации, ще получите божествена пяна за безброй кафе рецепти. Има и функц..
  125,00 лв.
 • Aeroccino 3 Red
  Aeroccino 3 Red Новото Aroccino 3 е много лесна за работа, бърза и автоматична система за приготвяне на много или малко млечна пяна. Сипете млякото, до обозначеното ниво, натиснете бутона, и след няколко секунди, без шум и вибрации, ще получите божествена пяна за безброй кафе рецепти. Има и функция..
  125,00 лв.
 • Aeroccino 3 White
  Aeroccino 3 White Новото Aroccino 3 е много лесна за работа, бърза и автоматична система за приготвяне на много или малко млечна пяна. Сипете млякото, до обозначеното ниво, натиснете бутона, и след няколко секунди, без шум и вибрации, ще получите божествена пяна за безброй кафе рецепти. Има и функц..
  125,00 лв.
 • Essenza Mini Lime Green
  Nespresso Delonghi Essenza Mini зелена кафемашина  Цвят: ярко зелен Компактен дизайн Лесна за работа. Налягане- 19 бара Капацитет на контейнера за вода: 0.600 мл Капацитет на използваните капсули: 6 броя 3 минути след последното направено кафе ще влезе в режим Еко, и след още 9 ми..
  175,00 лв.
 • Essenza Mini Ruby Red
  NESPRESSO DELONGHI ESSENZA MINI ЧЕРВЕНА КАФЕМАШИНА  Цвят: наситено червен Компактен дизайн Лесна за работа. Налягане- 19 бара Капацитет на контейнера за вода: 0.600 мл Капацитет на използваните капсули: 6 броя 3 минути след последното направено кафе ще влезе в режим Еко, и след още 9 мин..
  175,00 лв.
 • INISSIA - KRUPS/DELONGHI БЯЛA
  INISSIA - KRUPS БЯЛ Цвят бял Подвижен резервоар за вода (капацитет 0.7 л) Контейнер за капсули с капацитет 11бр  Мощност 71 W  Сгъваема поставка за чаша за Latte Macchiato Отделни контейнери за използвана вода и събиране на капсули Автоматично изключване при некативност след 9 минут..
  175,00 лв.
 • INISSIA - KRUPS/DELONGHI ЧЕРВЕНА
  Цвят червен Подвижен резервоар за вода (капацитет 0.7 л) Контейнер за капсули с капацитет 11бр  Мощност 71 W  Сгъваема поставка за чаша за Latte Macchiato Отделни контейнери за използвана вода и събиране на капсули Автоматично изключване при некативност след 9 минути Тегло 2.4кг, ви..
  175,00 лв.
 • INISSIA - KRUPS/DELONGHI ЧЕРНА
  Цвят черен Подвижен резервоар за вода (капацитет 0.7 л) Контейнер за капсули с капацитет 11бр  Мощност 71 W  Сгъваема поставка за чаша за Latte Macchiato Отделни контейнери за използвана вода и събиране на капсули Автоматично изключване при некативност след 9 минути Тегло 2.4кг, вис..
  155,00 лв.
 • Nespresso Discovery Box
  Размери 26 x 26 x 3.9 cm Nespresso Discovery Box - диспенсер за 36 бр Nespresso капсули Kапсули не се включват в диспенсера Включва дървена кутия - диспенсер за използване на маса  ..
  50,00 лв.
 • Nespresso Espresso комплект
  Порцеланова чаша с чинийка за еспресо - 1 бр. Този семпъл и елегантен еспресо комплект от професионалната серия е изработен с идеята да получите най-доброто еспресо с неповторим каймак и аромат, както и да се запази топлината на вашето GrandsCru кафе. Чашите и чиниите от професионалната серия са ле..
  12,00 лв.
 • Nespresso Espresso-Lungo комплект
  Порцеланова чаша с чинийка за дълго еспресо - 1 бр. Този семпъл и елегантен еспресо комплект от професионалната серия е изработен с идеята да получите най-доброто еспресо с неповторим каймак и аромат, както и да се запази топлината на вашето Grand Cru кафе. Чашите и чиниите от професионалната серия..
  14,00 лв.
 • Nespresso захар бяла в пакетче
  Бяла захар за вашето кафе Опаковка от 100 бр. - 4гр. Съдържание: захар NUTRITIONAL INFORMATION: 100G Energy 1659 Kj/ 399Kcal Fat 0,0gr of which saturates 0,0gr Carbohydrate 99,7gr of which sugars 99,7gr ..
  7,00 лв.
 • Nespresso Капучино комплект
  Порцеланова чаша с чинийка за капучино - 1 бр. Този семпъл и елегантен капучино комплект от професионалната серия е изработен с идеята да получите най-добрия каймак и аромат, както и да се запази топлината на вашето Grands Crus кафе, докато балансирте перфектното мляко с любимата ви напитка. Чашите..
  14,00 лв.
 • Nespresso пластмасови бъркалки
  Опаковка от 100бр индивидуално опаковани пластмасови бъркалки...
  4,50 лв.
 • Nespresso препарат за декалцификация
  Nespresso препарат за декалцификация за еспресо машини  Препоръчително е да използвате препарат за декалцификация за своята Неспресо машина поне веднъж годишно. Пакет от 2 комплекта за машини Inissia, Pixie, U, Maestria, Gran Maestria, Lattissima, CitiZ, Essenza, Cube, Concept, Expert, Prodi..
  17,00 лв.
 • PIXIE DELONGHI SILVER
  PIXIE DELONGHI SILVER Pixie е проектирана като най-интелигентния модел от гамата на Неспресо. Тази най-нова машина на Nespresso е с изненадващо малки размери, но съчетава в себе си множество иновативни и модерни характеристики. * Новата технология Nespresso Quality Seal гарантира оптимално качеств..
  199,00 лв.
 • Touch еспресо чаши
  Порцеланови еспресо чаши Комплект от 2 чаши за еспресо (80мл) в черен порцелан и мек силикон. Визия, стил и вкус: улавяне на духа на иновациите. Създаден от дизайнерското студио в Берлин GECKELER MICHELS, "Touch" показва ангажираност към вкуса. Иновативната черна керамика се отличав..
  25,00 лв.
 • VIEW ESPRESSO
  Стъклена чаша за еспресо и чинийкa от неръждаема стомана VIEW ESPRESSO Комплект от 1 чашa за еспресо (обем 80 мл) от темперирано стъкло и 1 чинийкa от неръждаема стомана (18/10) с гланцирано и полирано покритие. Чашите и чиниите са подходящи за съдомиялна машина. Колекцията чинийки VIEW е изработ..
  14,00 лв.
 • VIEW LUNGO
  VIEW LUNGO Стъклена чаша за кафе лунго и чинийкa от неръждаема стомана   Комплект от 1 чаша за кафе лунго (обем 180 мл) от темперирано стъкло и 1 чинийка от неръждаема стомана (18/10) с гланцирано и полирано покритие. Чашите и чиниите са подходящи за съдомиялна машина. Колекцията чинийки VI..
  16,00 лв.
 • VIEW стъклени чаши
  Комплект от 2 чаши за специални рецепти (около 350 мл) от закалено стъкло. Позволено миене в съдомиялна машина...
  25,00 лв.
 • Zenius
  Nespersso Zenius Zenius е кафемашина за серията Nespresso Professional и е първата Nespresso кафемашина с правилните характеристики. Идеална е за голям и малък бизнес, където качеството, лесната употреба и интуицията са важни.  С един бутон приготвя бързо и ефикасно страхотно кафе или горещ..
  850,00 лв.
 • Кафемашина illy Francis Francis Y3.2 - черна
  Кафемашина illy Francis Francis Y3.2 - черна за Iperespresso капсули Новото издание на кафемашината Francis Francis Y3,2 Iperespresso е с още по-компактна форма. Елегантна и функционална, тя е с изцяло подновен дизайн, проектирана от архитекта и дизайнер Пиеро Лисони. Благодарение на най-съв..
  240,00 лв.