Меню
Количка

За нас

ВСИЧКО ЗА КАФЕТО... И ПОВЕЧЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ В НАШАТА БАЗА.

Оказва се, че българите сме доста придирчиви относно това какво кафе пием. Търсим не само добрата цена, но и високо качество. 

Ние от coffee.bg ще Ви предложим именно постоянно добро качество на гарантирано добра цена за всички наши продукти.


Работата ни е посветена на качество без компромиси още от първия ден. Сега, с този сайт, най-накрая имаме възможността да споделим своите идеи и разбира се продукти с повече кафе-ентусиасти.


И ТОВА НИ ВДЪХНОВЯВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ...

Това, което най-лесно можем да променим в ежедневието си е кафето, което пием. По-вероятно е цената, която плащате за специално кафе с произход и високо качество да е почти същата с тази на престояло масово кафе от близкия магазин с добра реклама. ИЗБОРЪТ Е ВАШ! Възможността да опитате нещо по-добро е тук.


Както всичко, което правим и този сайт няма да остане статичен. Постоянно ще търсим качествени продукти, ще допълваме асортимента и възможностите за избор от ваша страна. Надявам се да харесате сайта и кафето, така както ние ги харесваме.


И ОЩЕ НЕЩО, ДА ИМАШ ОПИТ Е ВАЖНО, НО ДА ИМАШ ЕНТУСИАЗЪМ Е БЕЗЦЕННО!

Държим на професионализма и качественото обслужване на нашите клиенти. За нас няма нищо по-хубаво от добре свършената работа, затова работим с удоволствие и ентусиазъм.


ЛЕСНО Е! ОПИТАЙ!

Постарали сме се да направим сайта достъпен за всеки и максимално удобен, за да можете съвсем лесно да намерите, изберете и поръчате желаните от вас продукти. Можете да поръчате онлайн само с няколко бързи стъпки. Създали сме и форма за контакт при възникнали въпроси. Гарантираме ви незабавен отговор на всяко запитване. 


СИГУРНО Е!

А можете да бъдете сигурни, че поръчката ви ще пристигне директно до вашата врата. При необходимост от помощ, съвет или всякаква допълнителна информация свързана с нашите продукти, ние сме изцяло на ваше разположение.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност