Меню
Количка

Блог за Кафе RSS

04 Feb 7 ПРИЧИНИ ЗАЩО ОБИЧАМ КАФЕТО
admin 5 885
Замисляли ли сте се защо толкова обичамe кафе? Kак изобщо е възможно да сме обсебени толкова много от една напитка? Любовта ми към кафето се простира далеч назад във времето, когато бях само дете и с удоволствие наблюдавах сутрешния ритуал на мама, к..
16 Oct Най-доброто кафе е в Coffeebase! Златен медал и международно признание на ексклузивно предлаганото от нас GO CAFFE BLACK SELECTION
admin 1 931
Международният институт на дегустаторите на кафе и Good Senses S.r.l. с подкрепата на Centro Studi Assaggiatori Soc. Coop., Iiac Япония, Iiac Корея, Iiac Китай и покровителството на Международната академия за сензорен анализ (Iasa) отличи на 12-тото ..
08 Oct Какво казва изборът ви на кафе за вашия стил
admin 1 443
Вашето питие и облекло вървят ръка за ръкаВръзката между избoра ви на тоалет и сутрешното ви кафе се оказва една от най-новите мании в Instagram, @CoffeenClothes. Профилът подканва потребителите на Insta да споделят ежедневната си визия и напитка сут..
01 Oct 15 интересни факта за кафето, с които да отбележим Международния ден на кафето!
admin 2 9127
1 октомври е Международният ден на кафето, така че ние - от Coffee.bg празнуваме! За да отбележим случая, решихме да споделим с вас някои факти за нашата любима топла напитка, които може и да не знаете:1. Химичното наименование на кофеина е Trimethyl..
30 Sep Кофибейз България ООД с проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”
admin 1 433
Кофибейз България ООД с проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”На 29.09.2020 г. бе подписан договора за безвъзмездна финансова помощ на „Кофибейз България” ООД с Минис..
23 Sep 17 неща, които не знаехте за кафето
admin 1 10759
17 неща, които не знаехте за кафетоИма много какво да научите за най-добрата напитка в светаКафето е невероятно. Миризмата на пряснo печени зърна е опияняваща. Вкусът на първата глътка е несравним. Можете ли да си представите живота без кафе? Ние – н..
15 Sep КАКВО Е КОПИ ЛУВАК И ЗАЩО Е ТОВА НАЙ-СКЪПОТО КАФЕ В СВЕТА?
admin 1 9047
КАКВО Е КОПИ ЛУВАК И ЗАЩО Е ТОВА НАЙ-СКЪПОТО КАФЕ В СВЕТА?Кафе за 500 долара за килограм? Трябва да се шегувате....Това бяха първите ми мисли, когато чух за Копи Лувак. В крайна сметка какъв тип кафе може да струва повече от вноска за автомобил от ви..
02 Sep ВСИЧКО ЗА ПЕРФЕКТНОТО ЕСПРЕСО
admin 0 4434
СЪВЪРШЕНОТО ПРИГОТВЯНЕ НА ЕСПРЕСОЗа "Национален Институт за Италианско Еспресо", асоциацията на еспресо експертите, това е много ясно: Перфектното еспресо е покрито с тъмно-кафеникав и плътен слой пяна с финна структура, която се характеризира с разл..
02 Aug КАФЕ КУЛТУРАТА ПО СВЕТА
admin 1 661
Интересно е да хвърлим поглед към това как се развива кафе културата в съвременния свят. Предлагам ви едно приятно и ароматно пътешествие с дъх на кафе в отделните държави, които са прочути с любовта и умението си да приготвят кафе специалитети, с пр..
15 Sep КАФЕНЕТАТА - МЯСТО ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ
admin 1 6098
През 18 век хора на изкуството и писатели се срещат в кафенетата на Оксфорд, Лондон, Париж и Виена на чаша кафе и обсъждат различни артистични и философски теми, както и „знаците на епохата”.Известни писатели като Карл Краус, Артур Шницлер и Егон Ерв..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност