Меню
Количка

NESPRESSO PROFESSIONAL

NESPRESSO PROFESSIONAL

Nespresso Pro

За да гарантира най-доброто кафе, Nespresso избира само изключителни зърна, които са внимателно подбрани и тествани, за да задоволят и най-взискателния вкус. Само между 1 до 2% от произвежданото в световен мащаб кафе отговаря на високите стандарт на Nespresso.


Всяка капсула Nespresso Grand Cru има своя собствена индивидуалност, характерен аромат и одухотворява душата на региона, от който произхожда. Високите стандарти на Nespresso се спазват и при печенето, и при меленето на кафето. Резултатът: селекция от 900 различни кафе-аромати, които отличават Nespresso Grand Cru.


Производител: NESPRESSO
BIANCO DELICATOЗА СЛАДКИ И ВКУСНИ МЛЕЧНИ РЕЦЕПТИBianco Delicato е кафе, внимателно създадено за страхотна хармония на кафе с мляко.Нашата смес, съставена предимно от кенийска арабика, е много леко изпечена, за да подчертае естествената сладост на кафето и разкрива вкусни нотки на карамел и бисквити,..
58.00лв.
Производител: NESPRESSO
ЗА МЛЕЧНИ РЕЦЕПТИ - ИНТЕЗИВНО ИЗПЕЧЕНИ, НО БАЛАНСИРАНИBianco Intenso е проектиран с щателна техника на разделно печене, която осигурява интензивния, но фин баланс между кафе и мляко.Нашата смес, съставена основно от колумбийска арабика, се пече по 2 начина: едната част е изпечена в тъмно, а другата ..
58.00лв.
Производител: NESPRESSO
ДЪЛГОТРЙНА КРЕМООБРАЗНАТА ТЕКСТУРА На зашеметяващи височини да зърнете узрялата червена кафеена череша на фона на наситено зелена зеленина е също толкова спиращо дъха, колкото една глътка от това кафе. Под кремообразната си текстура, Colombia Organic пее с примамлив характер на препечени зърнен..
65.00лв.
Производител: NESPRESSO
NESPRESSO PROFESSIONAL CONGO ORGANICПРОИЗХОД Богатите вулканични почви на бреговете на езерото Киву са плодородна почва за фермерите в Конго, за да ви донесат плодови и сладки зърнени нотки на това меко кафе.ПЕЧЕНЕ CONGO ORGANIC е разделно печено 50/50. Кафето е тъмно, късо и интензивно. Гладко ор..
65.00лв.
Производител: NESPRESSO
DECAFFEINATOТъмните печени южноамерикански арабики с щипка робуста разкриват фините нотки на какао и печени зърна на това пълноценно безкофеиново еспресо.Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 7Препоръчитнелна дължина на напитката – 40mlЕдна опаковка съдържа 50бр. КапсулиПродуктът е в срок на..
53.00лв.
Производител: NESPRESSO
ESPRESSO CARAMELEspresso Caramel е ароматизирано кафе, разработено на базата на Espresso Forte. Сложната и интензивно изпечена смес е приготвена от арабика от Южна и Централна Америка. Сладостта на карамеления аромат омекотява печените нотки, а резултатът е приятно кафе, напомнящо на карамелизирана ..
58.00лв.
Производител: NESPRESSO
ESPRESSO ORIGIN BRAZIL Espresso Origin Brazil е деликатна смес от чиста арабика с гладка текстура и елегантно мек и сладък вкус, подсилена от нотки на леко препечени зърна.Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 4 Препоръчитнелна дължина на напитката – 40mlЕдна опаковка съдържа 50бр...
56.50лв.
Производител: NESPRESSO
ESPRESSO VANILLAEspresso Vanilla е ароматизирано кафе, разработено на базата на Espresso Forte. Сложната и интензивно изпечена смес е приготвена от арабика от Южна и Централна Америка. Насладете се на копринено ароматизирано кафе благодарение на плътния и леко карамелизиран аромат на ванилия в комби..
58.00лв.
Производител: NESPRESSO
FINEZZOНежно съчетание на леко изпечени източноафрикански, южно и централноамерикански арабики, FINEZZO е ароматно кафе с меки нотки на жасмин..Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 5Една опаковка съдържа 50бр. КапсулиПродуктът е в срок на годност, напечатан на неговата опаковка.ПРОИЗХОДСмес..
53.00лв.
FORTE FORTE
Изчерпан
Производител: NESPRESSO
FORTEПроизведено изключително от арабики от Южна и Централна Америка, комплексният аромат на това силно печено еспресо е хармония от силни печени и плодови нотки.Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 7Една опаковка съдържа 50бр. КапсулиПродуктът е в срок на годност, напечатан на неговата опа..
53.00лв.
Производител: NESPRESSO
INTENSOСложен микс от южна и централноамериканска арабика, Intenso се характеризира с интензивни печени нотки с фин вкус на плодове.Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 8Препоръчитнелна дължина на напитката – 110mlЕдна опаковка съдържа 50бр. КапсулиПродуктът е в срок на годност, напечатан н..
53.00лв.
LEGGERO LEGGERO
Изчерпан
Производител: NESPRESSO
LEGGEROВкусна комбинация от южноамерикански арабики и робуста, Espresso Leggero добавя гладки какаови и зърнени нотки към добре балансирано тяло.Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 6Препоръчитнелна дължина на напитката – 40mlЕдна опаковка съдържа 50бр. КапсулиПродуктът е в срок на годност,..
53.00лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност