Меню
Количка

NESPRESSO АКСЕСОАРИ

NESPRESSO АКСЕСОАРИ


Производител: NESPRESSO
VIEW CAPPUCCINOСТЪКЛЕНИ ЧАШИ ЗА КАПУЧИНОКомплект от 1 чаша за капучино (обем 180 мл) от темперирано стъкло и 1 чинийка от неръждаема стомана (18/10) с гланцирано и полирано покритие. Чашите и чиниите са подходящи за съдомиялна машина.Колекцията чинийки VIEW е изработена от неръждаема стомана 18/10, ..
16.00лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW CUBEДИСПЕНСЪР ЗА КАПСУЛИ VIEW CUBEПрозрачен диспенсър с форма на куб от Plexiglas® с капацитет до 50 капсули (предлага се без капсули). Този полезен аксесоар представлява елегантно решение за съхранение на вашите Nespresso капсули с формата на куб и е изработен от прозрачен Plexiglas®, който до..
48.00лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW ESPRESSOСТЪКЛЕНA ЧАШA ЗА ЕСПРЕСОКомплект от 1 чашa за еспресо (обем 80 мл) от темперирано стъкло и 1 чинийкa от неръждаема стомана (18/10) с гланцирано и полирано покритие.Чашите и чиниите са подходящи за съдомиялна машина. Колекцията чинийки VIEW е изработена от неръждаема стомана 18/10, изклю..
14.00лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW LUNGOСТЪКЛЕНA ЧАШA ЗА КАФЕ ЛУНГОСтъклена чаша за кафе лунго и чинийкa от неръждаема стоманаКомплект от 1 чаша за кафе лунго (обем 180 мл) от темперирано стъкло и 1 чинийка от неръждаема стомана (18/10) с гланцирано и полирано покритие.Чашите и чиниите са подходящи за съдомиялна машина.Колекцият..
16.00лв.
VIEW MUG
Изчерпан
Производител: NESPRESSO
VIEW MUGГОЛЯМА СТЪКЛЕНА ЧАШАГоляма стъклена чаша (обем 270 мл) от темперирано стъкло. Подходяща за съдомиялна машина...
10.00лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW ЛЪЖИЧКА – ГОЛЯМ РАЗМЕР С гланцово покритие и плоска дръжка, те са изключително удобни и пасват идеално на чашата, кафето и живота Ви.Дизайнерското студио Atelier Oï създаде тази лъжичка, за да разкрие всеки вкус и аромат по време на  вашите еспресо моменти.С полиран завършек и вдлъбна..
4.50лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW ЛЪЖИЧКА – МАЛЪК РАЗМЕРС гланцово покритие и плоска дръжка, те са изключително удобни и пасват идеално на чашата, кафето и живота Ви.Дизайнерското студио Atelier Oï създаде тази лъжичка, за да разкрие всеки вкус и аромат по време на  вашите еспресо моменти.С полиран завършек и вдлъбната дръ..
2.80лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW ЛЪЖИЧКА – СРЕДЕН РАЗМЕРС гланцово покритие и плоска дръжка, те са изключително удобни и пасват идеално на чашата, кафето и живота Ви.Дизайнерското студио Atelier Oï създаде тази лъжичка, за да разкрие всеки вкус и аромат по време на  вашите еспресо моменти.С полиран завършек и вдлъбната др..
3.60лв.
Производител: NESPRESSO
Бели хартиени чаши On-The-Go 110 мл Позволете на вашите гости и служители да се насладят на отличителните вкусове и профил на любимото си кафе навсякъде и по всяко време.Нашата гама хартиени чаши, с елегантния си дизайн, осигурява на вашите служители или гости страхотно кафе в движение.Бели хар..
4.00лв.
Бели хартиени чаши On-The-Go 240 мл
Изчерпан
Производител: NESPRESSO
Бели хартиени чаши On-The-Go 240 мл Позволете на вашите гости и служители да се насладят на отличителните вкусове и профил на любимото си кафе навсякъде и по всяко време.Нашата гама хартиени чаши, с елегантния си дизайн, осигурява на вашите служители или гости страхотно кафе в движение.Бели хар..
4.00лв.
Производител: NESPRESSO
Бели хартиени чаши On-The-Go 360 мл Позволете на вашите гости и служители да се насладят на отличителните вкусове и профил на любимото си кафе навсякъде и по всяко време.Нашата гама хартиени чаши, с елегантния си дизайн, осигурява на вашите служители или гости страхотно кафе в движение.Бели хар..
6.00лв.
Производител: NESPRESSO
Порцеланова чаша с чинийка за дълго еспресо - 1 бр.Този семпъл и елегантен еспресо комплект от професионалната серия е изработен с идеята да получите най-доброто еспресо с неповторим каймак и аромат, както и да се запази топлината на вашето Grand Cru кафе. Чашите и чиниите от професионалната серия с..
14.00лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност