Меню
Количка

LAVAZZA Мляно кафе

LAVAZZA Мляно кафе
Производител: LAVAZZA
Crema e Gusto Classico е мека и обгръщаща смес от фина бразилска арабика и югоизточна азиатска робуста. Перфектен баланс на тяло и вкус. Идеалното кафе по всяко време на деня.МЛЯНО КАФЕИНТЕНЗИТЕТ: 7Балансирана смес, на която можете да се насладите по всяко време на деня.СЪСТАВ: Арабика и РобустаПРОИ..
6.00лв.
Производител: LAVAZZA
Ароматна, добре балансирана смес от 100% арабика от Централна Америка. Насладете се на плътен, незабравим вкус. Тази смес е идеална, ако искате да избегнете кофеина, без да се отказвате от лукса на автентичното италианско кафе.ПЕЧЕНО И МЛЯНО КАФЕИНТЕНЗИТЕТ: 3Без кофеин и със сладък и цветен послевку..
7.00лв.
Производител: LAVAZZA
Qualità Oro, Perfect Symphony, е уникална смес от шест различни сорта кафе от 100% Арабика кафеени зърна, изкусно изработена и перфектно смесена. Съвършената симфония за изключително сладък вкус. Интензивна и ароматна смес, предназначена за истински експерти по кафето. 100% натурална.МЛЯНО К..
10.00лв.
Производител: LAVAZZA
Уникална смес от Робуста и Арабика с ароматен, гладък, добре балансиран вкус. Универсално кафе, чудесно с или без мляко.ПЕЧЕНО И МЛЯНО КАФЕИНТЕНЗИТЕТ 5Удоволствието от хубавото кафе, което винаги придружава кафе паузите на италианските семейства.СЪСТАВ: Арабика и РобустаПРОИЗХОД: Предимно Южна Амери..
7.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Suerte е смес от пълен вкус и незабравим аромат: неговият характер, перфектната и балансирана комбинация от мекота и сила, е плод на внимателно средно печено на Lavazza. Средно деликатно печена, висококачествена смес от 100% Робуста. Предлага 3 пъти повече кофеин от обикновената Арабика.ПЕЧЕ..
5.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Tierra For Africa 180gmПечено и мляно кафеИНТЕНЗИТЕТ: 7/10Tierra For Africa е смесица от фини ръчно подбрани органични зърна от Източна Африка, където фондация Lavazza подкрепя новите поколения фермери. Кафе, на което можете да се доверите.Удоволствието от хубавото кафе, което винаги придруж..
10.00лв.
Производител: LAVAZZA
Печено и мляно кафеИНТЕНЗИТЕТ: 5/10Tierra For Amazonia е органично кафе от Перу, където се цели защита на амазонската гора чрез последователно залесяване. За първокласно вкусово изживяване.Удоволствието от хубавото кафе, което винаги придружава кафе паузите на италианските семейства.СЪСТАВ: АрабикаП..
10.00лв.
Производител: LAVAZZA
Печено и мляно кафеИНТЕНЗИТЕТ: 6/10Tierra for Planet е селекция от ръчно подбрани органични зърна. Открийте тази първокачествена смес с деликатни плодови нотки. Най-приятно сварено.Удоволствието от хубавото кафе, което винаги придружава кафе паузите на италианските семейства.СЪСТАВ: АрабикаПРОИЗХОД:..
10.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Tierra Wellness 180gmПечено и мляно кафеИНТЕНЗИТЕТ: 5/10Tierra Wellness е идеалният избор за тези, които искат да имат хармония всеки момент от деня, благодарение на процес, който намалява неговия киселинен вкусов профил и запазва аромата и свойствата на кафето.Удоволствието от хубавото кафе..
10.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност