Меню
Количка

LAVAZZA NESPRESSO Съвместими

LAVAZZA NESPRESSO Съвместими
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Classico -10 Неспресо съвместими капсулиИнтензитет 12Събудете се, време е за Crema e Gusto. Започването на деня е баланс между желанието да останеш в леглото на топло и уютно и воля. Но с  Crema e Gusto ще намерите този баланс. Вкусете нотки на черен шоколад, дърво и подпр..
8.50лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Dek - Неспресо съвместими капсулиЛекотата е за най-силните. Тази смес без кофеин с естествен процес е перфектният баланс на мекота и сила, изкусно смесени за неотличимо и приятно изживяване.Интензитет 7 от 10Цената е с ДДС и включва опаковка от 10 капсули.Lavazza® еспресо капсули с..
9.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Espresso Armonico - Неспресо съвместими капсулиИнтензитет 8 от 10Лаваца представя кафе с пълно кадифено тяло с бразилски произход със сладостта на Централно и Южно американските кафета, комбинирано за да формира бленд със богат вкус и завладяващи нотки от печени зърна и карамел. Тъмно изпече..
6.50лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Espresso Armonico – 100 капсули Lavazza Espresso Armonico е изискана селекция кафе 100% Арабика от Централна и Южна Америка.Тъмно изпечените зърна създават напитка с тъмна и кадифена пяна, нотки на жито и карамел и плътен и завършен вкус.Цената е с ДДС и включва опаковка от 100 капсули..
50.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Espresso Avvolgente - Неспресо съвместими капсулиИнтензитет 6 от 10Богатият вкус на зърната с централно-южноамерикански произход се смесва с изтънчения ароматен вкус на кафените зърна от африканска арабика, за да създаде смес с кадифен, богат и плътен вкус. Тъмното изпичане и вкус на робуста..
6.50лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Espresso Colombia - Неспресо съвместими капсулиИнтензитет 6 от 10Това богато кафе Арабика с изискан и балансиран вкус и приятни плодови нотки се отглежда високо в планинските масиви на Андите, на територия, белязана от високи вулканични земи и дълбоки гори. Капсули, съвместими с машини Nespr..
7.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Espresso Decaffeinato Ricco - Неспресо съвместими капсулиИнтензитет 8 от 10Лаваца представя комбинация от кафе от бразилска Арабика и Южно азиатска Робуста, които образуват мощна смес със сладък, плътен вкус и мека, кадифена пяна. Методът на Лаваца за декафеизиране на кафето е естествен проц..
6.50лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Espresso Deciso - Неспресо съвместими капсулиИнтензитет 10 от 10Lavazza представя кафе, събрало в себе си деликатността на сортове от Централна Америка, тяло на бразилско кафе, както и какаови и дървесни нотки на Югоизточно азиатски кафета, смесени за да оформят бленд от интензивен и кадифен..
6.50лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Espresso Deciso - Неспресо съвместими 100 капсулиИнтензитет 10 от 10Lavazza представя кафе, събрало в себе си деликатността на сортове от Централна Америка, тяло на бразилско кафе, както и какаови и дървесни нотки на Югоизточно азиатски кафета, смесени за да оформят бленд от интензивен и кад..
50.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Espresso Delicato - Неспресо съвместими капсулиКафените зърна арабика от Бразилия и Южна Америка разкриват сладка и кадифена смес с нежни бисквитени нотки и аромат на планински цветя. Капсули, съвместими с машини Nespresso® * за домашна употреба.Интензитет 4Деликатно кафе, характеризиращо се..
6.50лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Espresso Ristretto - Неспресо съвместими капсулиАрабика от Централна и Южна Америка, съчетана с нотка на Робуста от Югоизточна Азия, придава на тази комбинация тяло и закръгленост. Особеното тъмно печене, съчетано с по-кратък процес, типично за италианската традиция на Ристрето, подобрява ба..
6.50лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Espresso Vigoroso - Неспресо съвместими капсулиОт бразилската арабика и робуста, измити, изпечени при високи температури, се ражда комбинация със страхотен характер и естествена сила за интензивно и кремообразно кафе с устойчив послевкус на карамел. Капсули, съвместими с домашните машини Nes..
6.50лв.
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност