Меню
Количка

LAVAZZA NESPRESSO Съвместими

LAVAZZA NESPRESSO Съвместими
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Classico - 100 Неспресо съвместими капсулиИнтензитет 12Събудете се, време е за Crema e Gusto. Започването на деня е баланс между желанието да останеш в леглото на топло и уютно и воля. Но с  Crema e Gusto ще намерите този баланс. Вкусете нотки на черен шоколад, дърво ..
62.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Classico -10 Неспресо съвместими капсулиИнтензитет 12Събудете се, време е за Crema e Gusto. Започването на деня е баланс между желанието да останеш в леглото на топло и уютно и воля. Но с  Crema e Gusto ще намерите този баланс. Вкусете нотки на черен шоколад, дърво и подпр..
6.90лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Classico – 80 капсули АЛУМИНИЙ Кафе Lavazza Crema e Gusto Classico в алуминиеви капсули, съвместими с кафе машини Nespresso Original. За кремообразно и интензивно еспресо, с нотки на подправки и какао. Интензитет 12/13.Lavazza Crema e Gusto Classico идва от перфектната комби..
45.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Dolce - 100 Неспресо съвместими капсулиМеко и кадифено, с нотки на сушени плодове. Кръгла и балансирана смес, комбинирана с мляко, може да ви даде перфектно капучино. Удоволствието от бавното и релаксиращо събуждане.INTENSITY 10/13Цената е с ДДС и включва опаковка от 100&n..
62.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Dolce -10 Неспресо съвместими капсулиМеко и кадифено, с нотки на сушени плодове. Кръгла и балансирана смес, комбинирана с мляко, може да ви даде перфектно капучино. Удоволствието от бавното и релаксиращо събуждане.INTENSITY 10/13Цената е с ДДС и включва опаковка от 10 капсули.L..
6.90лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Forte -100 Неспресо съвместими капсулиCrema e Gusto ForteПробуждане, отчетлив аромат, който веднага оживява. Като тази, която струи през силните вкусове на тъмно печено и интензивните какаови нотки на Crema e Gusto ForteЗапочнете деня с правилната нагласаИзключително интензивен..
62.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Forte -10 Неспресо съвместими капсулиCrema e Gusto ForteПробуждане, отчетлив аромат, който веднага оживява. Като тази, която струи през силните вкусове на тъмно печено и интензивните какаови нотки на Crema e Gusto ForteЗапочнете деня с правилната нагласаИзключително интензивен ..
6.90лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza CLavazza Crema e Gusto Forte – 80 капсули АЛУМИНИЙ Кафе Lavazza Lavazza Crema e Gusto Forte в алуминиеви капсули, съвместими с кафе машини Nespresso Original. За кремообразно, интензивно и плътно ограничено еспресо. Интензитет 13/13.Отлично за тези, които обичат наситено и обгръщащо кафе ..
45.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Ricco - 100 Nespresso compatible capsПерфектният баланс между сладост и интензивност, благодарение на нотки на шоколад и дърво. Насладете се на кремообразността на Crema e Gusto и открийте колко приятно може да бъде да започнете деня.Започнете деня си с балансИнтензивна ко..
62.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Ricco - 10 Nespresso compatible capsПерфектният баланс между сладост и интензивност, благодарение на нотки на шоколад и дърво. Насладете се на кремообразността на Crema e Gusto и открийте колко приятно може да бъде да започнете деня.Започнете деня си с балансИнтензивна комбинац..
6.90лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Crema e Gusto Ricco – 80 капсули АЛУМИНИЙ Перфектният баланс между сладост и интензивност, благодарение на нотки на шоколад и дърво. Насладете се на кремообразността на Crema e Gusto и открийте колко приятно може да бъде да започнете деня.Започнете деня си с балансИнтензивна комбинация от..
45.00лв.
Производител: LAVAZZA
Lavazza Dek - Неспресо съвместими капсулиЛекотата е за най-силните. Тази смес без кофеин с естествен процес е перфектният баланс на мекота и сила, изкусно смесени за неотличимо и приятно изживяване.Интензитет 7 от 10Цената е с ДДС и включва опаковка от 100 капсули.Lavazza® еспресо кап..
62.00лв.
Показани 1 от 12 | 24 (2 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност