Меню
Количка

LAVAZZA BLUE СЪВМЕСТИМИ

LAVAZZA BLUE СЪВМЕСТИМИ
Производител: LOLLO
Интензивнo, кремообразнo и пълнo с енергияLOLLO CAFFÈ NERA е комбинация със силен вкус и пълнo с енергия с правилната доза Робуста, за да придаде сила и тяло на чашата.Силно и чувствено кафе, което събужда всички сетива със своя каймак и силен послевкус.Интензитет: 10/10В опаковка от 100 капсули, съ..
43.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Vergnano Арабика Капсули Blue 100 брVERGNANO АРАБИКА КАПСУЛИ BLUE– Lavazza Blue съвместимиС капсулите съвместими със системата  “Lavazza Blue” ®  на Lavazza, Кафе Vergnano внася в офиса съвършеното еспресо, точно като в бара.Така че можете да се поглезите с удоволствието от истинската итал..
49.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Vergnano Безкофеин Капсули Blue 100 бр.VERGNANO DECA – Lavazza Blue съвместимиС капсулите съвместими със системата  “Lavazza Blue” ®  на Lavazza, Кафе Vergnano внася в офиса съвършеното еспресо, точно като в бара.Така че можете да се поглезите с удоволствието от истинската италианско еспре..
49.00лв.
Vergnano Еспресо Капсули Blue 100 бр.
Изчерпан
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Vergnano Еспресо Капсули Blue 100 бр.VERGNANO ЕСПРЕСО КАПСУЛИ BLUE– Lavazza Blue съвместимиС капсулите съвместими със системата  “Lavazza Blue” ®  на Lavazza, Кафе Vergnano внася в офиса съвършеното еспресо, точно като в бара.Така че можете да се поглезите с удоволствието от истинската ита..
49.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Vergnano Крема Капсули Blue 100 бр.VERGNANO КРЕМА КАПСУЛИ BLUE– Lavazza Blue съвместимиС капсулите съвместими със системата  “Lavazza Blue” ®  на Lavazza, Кафе Vergnano внася в офиса съвършеното еспресо, точно като в бара.Така че можете да се поглезите с удоволствието от истинската италиан..
49.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност