Меню
Количка

LAVAZZA POINT СЪВМЕСТИМИ

LAVAZZA POINT СЪВМЕСТИМИ
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone Blu - 50 капсулиПравилната комбинация топла напитка за тези, които предпочитат гъсто и кремообразно кафе, родено от перфектната и точна дозировка смес от Арабика и Робуста с правилно време за печене.   Капсулите са съвместими с всички машини за домашна употреба работещи със сист..
20.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone DEK - 100 капсулиБлагодарение на балансираното съдържание на Арабика и Робуста и на перфектната степен на печене, тази смес е подходяща за тези, които освен аромата ценят и каймака на кафето в чашата.   Произведено и пакетирано в Италия.   Капсулите са съвм..
43.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone DEK - 50 капсулиБлагодарение на балансираното съдържание на Арабика и Робуста и на перфектната степен на печене, тази смес е подходяща за тези, които освен аромата ценят и каймака на кафето в чашата.   Произведено и пакетирано в Италия.   Капсулите са съвме..
22.00лв.
Borbone Nera - 50 капсули
Изчерпан
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone Nera - 50 капсулиБлагодарение на балансираното съдържание на Арабика и Робуста и на перфектната степен на печене, тази смес е подходяща за тези, които освен аромата ценят и каймака на кафето в чашата.   Произведено и пакетирано в Италия.   Капсулите са съвместим..
17.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone Oro - 50 капсулиBorbone Съвместими капсули с машини Lavazza Point - ORO 100 % арабика   Произведено и пакетирано в Италия.   Капсулите са съвместими с всички машини за домашна употреба работещи със системата Lavazza Espresso Point...
22.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone RED - 100 капсулиСъздадено за тези, които харесват силно, гъсто кафе, накратко - за тези, които искат енергя от кафето. Силният и богат вкус идва от добре проучена доза от най-доброто ни качествено кафе...
35.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone RED - 50 капсулиСъздадено за тези, които харесват силно, гъсто кафе, накратко - за тези, които искат енергя от кафето. Силният и богат вкус идва от добре проучена доза от най-доброто ни качествено кафе...
19.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone чай лимон - 25 капсулиКапсули Borbone Съвместими с кафе машини с марка Lavazza®* Espresso Point®*..
11.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Donna Regina Forte Napoletano - 100 капсулиПекарната на Borbone посвети линията кафе Donna Regina на Каролина Бонапарт, кралицата на Неапол. Кафето Donna Regina Forte Napoletano е истинско еспресо, изпечено и пълно с характер, по-тъмно, добре изпечено по традиционния неаполитански начин.   ..
18.00лв.
Производител: IL GATTAPRADO CAFFE
GATTOPARDO INSONNIA Еспресо Point  съвместими капсули -100бр.Това е кафе, направено изключително от 100% натурални зърна Робуста. Интензивно и пълноценно кафе с тъмен крем и силен аромат. Препичането на Insomnia гарантира правилния баланс между вкус и аромат.В опаковка от 100 капсули, съвместим..
38.00лв.
Производител: KIMBO
Kimbo Armonia - Espresso Point - съвместими капсули – 100бр.Висококачествено кафе, печено според автентичната неаполитанска традиция.Изключителна смес от 100% кафе Арабика, чийто сладникав аромат напомня на свежи цветя и  препечен хляб. KIMBO Armonia празнува културата на кафе, съставена от рит..
46.00лв.
Производител: KIMBO
Kimbo Napoli - Espresso Point - съвместими капсули – 100бр.Висококачествено кафе, печено според автентичната неаполитанска традиция.Смес от първокласно кафе, внимателно подбрано и изпечено в съответствие със съкровените неаполитански традиции. Резултатът е интензивно кремообразно еспресо със смел вк..
43.00лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност