Меню
Количка

LAVAZZA FIRMA СЪВМЕСТИМИ

LAVAZZA FIRMA СЪВМЕСТИМИ
Lavazza Tierra Wellness Decerato - съвместими с Lavazza Firma - 48бр.
Изчерпан
Производител: LAVAZZA
Lavazza Tierra Wellness Decerato  - съвместими с Lavazza Firma - 48бр.ИНТЕНЗИТЕТ - 7/13ВКУС - Деликатен и добре балансиран с шоколадови ноткиОПИСАНИЕTierra Wellness Decerato е идеалният избор за тези, които искат да бъдат в хармония през всеки миг от деня, без да жертват вкус и удоволствие. Lav..
27.00лв.
Lavazza Tierra Wellness Decerato - съвместими с Lavazza Firma - 96бр.
Изчерпан
Производител: LAVAZZA
Lavazza Tierra Wellness Decerato  - съвместими с Lavazza Firma - 96бр.ИНТЕНЗИТЕТ - 7/13ВКУС - Деликатен и добре балансиран с шоколадови ноткиОПИСАНИЕTierra Wellness Decerato е идеалният избор за тези, които искат да бъдат в хармония през всеки миг от деня, без да жертват вкус и удоволствие. Lav..
50.00лв.
Toraldo Classica 100 бр. съвместими с Lavazza Firma
Изчерпан
Производител: TORALDO
Toraldo Classica 100 бр. съвместими с Lavazza FirmaСмес с кадифен аромат, със силно и кремообразно тяло и устойчив шоколадов послевкус. Тъмно печено.Произведени и пакетирани в Италия. Toraldo Coffee е основана в Неапол през 1960 г. Неаполитанско еспресо и италиански начин на живот.Toraldo капсулит..
40.00лв.
Toraldo Cremosa 100 бр. съвместими с Lavazza Firma
Изчерпан
Производител: TORALDO
Toraldo Cremosa 100 бр. съвместими с Lavazza FirmaПроизведени и пакетирани в Италия. Toraldo Coffee е основана в Неапол през 1960 г. Неаполитанско еспресо и италиански начин на живот.Toraldo капсулите са съвместими с всички машини за домашна употреба работещи със системата Lavazza Firma. ..
40.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност