Меню
Количка

МАШИНИ И АКСЕСОАРИ

МАШИНИ И АКСЕСОАРИ
Производител: NESPRESSO
AEROCCINO 3 - Nespresso Черна Ретро серията Aeroccino се предлага в бял цвят. Бъркалката е монтирана в основата. Максимален капацитет при приготвяне на млечна пяна: 120 мл, максимален капацитет при приготвяне на горещо мляко: 240 мл (диаметър: 9 см, височина: 17 см); тегло - 0.86 кг. Работи на ..
160.00лв.
Производител: BIALETTI
BIALETTI - кафеварка за индукционен котлон за 2 кафетаПроизведено в Италия от BIALETTI..
70.00лв.
Производител: BIALETTI
BIALETTI - кафеварка за индукционен котлон за 4 кафетаПроизведено в Италия от BIALETTI..
80.00лв.
Производител: BIALETTI
BIALETTI GIOIA ESPRESSO MACHINEGioia е новата еспресо машина за капсули Bialetti, компактна и елегантна, автоматична, оборудвана с нов качествен сензор за алуминиеви капсули Bialetti. Може да направи най-доброто кафе, перфектно еспресо или дълго кафе, но също така и женшен, малцовo кафе от ечемик ил..
160.00лв.
Производител: BIALETTI
BIALETTI SUPER CF69 MACHINEКафемашина Bialetti Super Capsule CF69 ЧернаСамо за Bialetti капсулиКафе машината Bialetti Super с капсули е здрава и издръжлива, перфектният съюзник за хубаво кафе у дома. Елегантна и изключителна, тя ви позволява да се насладите на най-доброто еспресо Bialetti с намигван..
160.00лв.
Производител: BIALETTI
Bialetti Milk Frother е прост и практичен начин за приготвяне на вкусна, кремообразна пяна. Позволява ви да загрявате до 300мл мляко или да загрявате и разпенвате до 150 мл мляко наведнъж. Пененето със студено мляко също не е проблем. Освен това устройството е стилно и е проектирано за модер..
120.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
порцеланови чаши с чинийки еспресо - 6 бр.Този семпъл и елегантен еспресо комплект е изработен с идеята да получите най-доброто еспресо с неповторим каймак и аромат, както и да се запази топлината на вашето кафе. Чашите и чиниите са лесни за употреба и съхранение...
30.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
порцеланови чаши с чинийки за капучино - 6 бр.Този семпъл и елегантен капучино комплект е изработен с идеята да получите най-доброто капучино с неповторим каймак и аромат, както и да се запази топлината на вашето кафе. Чашите и чиниите са лесни за употреба и съхранение...
44.00лв.
Производител: Caffitaly
Компактна, бърза и тиха, кафемашината Arka разпознава оригиналните капсули Caffitaly и заедно с функцията за почистване предлага цикъл на измиване след дозиране на напитки, различни от кафе, така че винаги да гарантира превъзходно вкусово изживяване.Всички машини Caffitaly  са проектирани ..
250.00лв.
Производител: Caffitaly
Кафемашина Quadra Caffitaly с вградена кана за млечна пяна, за създаване на шест различни вида напитки с едно докосване. Превъзходно вкусово изживяване. Работи с оригинални капсули Caffitaly System (R-smart). Интегрирана система машина-капсула, за да направите вашето кафе уникално. Това не е просто ..
320.00лв.
Производител: Caffitaly
Компактна, бърза и тиха, новата кафе машина Volta разпознава оригиналните капсули Caffitaly и заедно с функцията за почистване предлага цикъл на измиване след дозиране на напитки, различни от кафе, така че винаги да гарантира превъзходно вкусово изживяване.Работи с оригинални капсули Caffitaly Syste..
130.00лв.
Показани 1 от 12 | 41 (4 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност