Меню
Количка

Illy MPS

Illy MPS

Mitaca Professional System 

Производител: ILLY
 illy капсули – MPS Classico – 180 бр.Кафе еспресо, което се отличава с вкусови нотки на карамел, шоколад и цветя. Капсулите работят единствено с кафемашина M1.Сега се насладете на изключителния вкус на illy® в удобния формат на капсула за еднократно сервиране, предназначена за използване в каф..
120.00лв.
Производител: ILLY
illy капсули – MPS Classico без кофеин – 15 бр.illy MPS капсули – без кофеин, е с характерния вкус и аромат на средно препеченото кафе, но със съдържание на кофеин под 0.05%. Капсулите работят единствено с кафемашина M1.Сега можете да се насладите на изключителния вкус на illy® в удобния формат на к..
11.00лв.
Производител: ILLY
 illy капсули – MPS Classico – 15 бр.Кафе еспресо, което се отличава с вкусови нотки на карамел, шоколад и цветя. Капсулите работят единствено с кафемашина M1.Сега се насладете на изключителния вкус на illy® в удобния формат на капсула за еднократно сервиране, предназначена за използване в кафе..
11.00лв.
Производител: ILLY
 illy капсули – MPS Classico – 90 бр.Кафе еспресо, което се отличава с вкусови нотки на карамел, шоколад и цветя. Капсулите работят единствено с кафемашина M1.Сега се насладете на изключителния вкус на illy® в удобния формат на капсула за еднократно сервиране, предназначена за използване в кафе..
63.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност