Меню
Количка

S.GIUSTO CAFFE

S.GIUSTO CAFFE
S.GIUSTO ESPRESSO  CREMOSO - 0.500kg S.GIUSTO ESPRESSO  CREMOSO - 0.500kg
Изчерпан
Производител: TORREFAZIONE GORIZIANA SNC
КАФЕ НА ЗЪРНА S.GIUSTO ESPRESSO CREMOSOСИВ ЕТИКЕТ – 0,500КГ.Cremoso е в резултат на комбинацията от внимателно подбрано кафе Арабика и висококачествено кафе Robusta. Резултатът е баланс на вкусовите усещания, който съчетава богато и упорито тяло с плътен и изключителен аромат.В пакети от 0,500кг.10 ..
9.00лв.
S.GIUSTO ESPRESSO CREMOSO S.GIUSTO ESPRESSO CREMOSO
Изчерпан
Производител: TORREFAZIONE GORIZIANA SNC
КАФЕ НА ЗЪРНА S.GIUSTO ESPRESSO CREMOSOСИВ ЕТИКЕТ – 1КГ.Cremoso е в резултат на комбинацията от внимателно подбрано кафе Арабика и висококачествено кафе Robusta. Резултатът е баланс на вкусовите усещания, който съчетава богато и упорито тяло с плътен и изключителен аромат.В пакети от 1кг. ..
20.00лв.
S.GIUSTO ESPRESSO DOLCE BAR S.GIUSTO ESPRESSO DOLCE BAR
Изчерпан
Производител: TORREFAZIONE GORIZIANA SNC
КАФЕ НА ЗЪРНА S.GIUSTO DOLCE BARЗЛАТЕН ЕТИКЕТ – 1КГ.Бленд, направен предимно от висококачествена арабика, Dolce Bar е перфектната комбинация за истинско италианско еспресо; благодарение на своята елегантност, изтънченост и забележителна сладост, е чудесно за всеки момент от деня ви.В пакети от 1кг.1..
28.00лв.
S.GIUSTO ESPRESSO DOLCE BAR – 0,500kg S.GIUSTO ESPRESSO DOLCE BAR – 0,500kg
Изчерпан
Производител: TORREFAZIONE GORIZIANA SNC
КАФЕ НА ЗЪРНА S.GIUSTO ESPRESSO DOLCE BAR – 0,500kgЗЛАТЕН ЕТИКЕТ – 0,500КГ.Бленд, направен предимно от висококачествена арабика, Dolce Bar е перфектната комбинация за истинско италианско еспресо; благодарение на своята елегантност, изтънченост и забележителна сладост, е чудесно за всеки момент от де..
14.00лв.
S.GIUSTO ESPRESSO INTENSO S.GIUSTO ESPRESSO INTENSO
Изчерпан
Производител: TORREFAZIONE GORIZIANA SNC
КАФЕ НА ЗЪРНА SAN GIUSTO ESPRESSO INTENSOЧЕРВЕН ЕТИКЕТ (КЛАСИК) – 1КГ.Перфектното съчетание от АРАБИКА и РОБУСТА, характеризиращо се със силен и постоянно плътен вкус... идеалното кафе за начало на деня. Отлично с мляко и подходящо за капучино.В пакети от 1кг.10 кг. в кашон..
16.00лв.
S.GIUSTO ESPRESSO INTENSO - 0.500kg S.GIUSTO ESPRESSO INTENSO - 0.500kg
Изчерпан
Производител: TORREFAZIONE GORIZIANA SNC
КАФЕ НА ЗЪРНА SAN GIUSTO ESPRESSO INTENSOЧЕРВЕН ЕТИКЕТ (КЛАСИК) – 0,500КГ.Перфектното съчетание от АРАБИКА и РОБУСТА, характеризиращо се със силен и постоянно плътен вкус... идеалното кафе за начало на деня. Отлично с мляко и подходящо за капучино.В пакети от 0,500кг.10 кг. в кашон..
7.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност