Меню
Количка

Caffe Vergnano 1882

Caffe Vergnano 1882
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Antica Bottega - 1кг.Antica Bottega е кафе арабика с деликатен аромат, получен от селекция от престижни централноамерикански сортове. За да бъде направено с класическата кафемашина по възможно най-добрия начин, това кафе е резултат на бавно печене, което му придава лек, приятен вкус.В ..
39.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Antica Bottega - 6кг.Antica Bottega е кафе арабика с деликатен аромат, получен от селекция от престижни централноамерикански сортове. За да бъде направено с класическата кафемашина по възможно най-добрия начин, това кафе е резултат на бавно печене, което му придава лек, приятен вкус.В ..
213.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Vergnano Aroma Mio Bio Organic  - 1кг.Тази смес се ражда от бавното печене на сортовете Арабика и Робуста, получени от биологично земеделие, с цел опазване на природата и местната екосистема. Ценно кафе с балансиран вкус и завършен аромат, предназначено за най-изисканите почи..
49.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Vergnano Aroma Mio Bio Organic  - 6кг.Тази смес се ражда от бавното печене на сортовете Арабика и Робуста, получени от биологично земеделие, с цел опазване на природата и местната екосистема. Ценно кафе с балансиран вкус и завършен аромат, предназначено за най-изисканите почи..
268.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Vergnano Aroma Mio Delicato - 1кг.Фин бленд с високо съдържание на висококачествена Арабика от Бразилия, Етиопия и Централна Америка. Минималното присъствие на кафе сорт Робуста гарантира плътно тяло и устойчив каймак, който съхранява нежния аромат и деликатен вкус на кафето.Състав: Ар..
33.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Vergnano Aroma Mio Delicato - 6кг.Фин бленд с високо съдържание на висококачествена Арабика от Бразилия, Етиопия и Централна Америка. Минималното присъствие на кафе сорт Робуста гарантира плътно тяло и устойчив каймак, който съхранява нежния аромат и деликатен вкус на кафето.Състав: Ар..
180.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Vergnano Aroma Mio Intenso  - 1кг.Плътна смес с интензивен аромат на карамел и добре балансирана киселинност.Робуста от Африка и Азия придава шоколадов послевкус.Подходяща за тези които обичат интензивен и плътен вкус. 60% Робуста, 40% АрабикаГрамаж: 1кгСрокът на годност е напечат..
27.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Vergnano Aroma Mio Intenso  - 6кг.Плътна смес с интензивен аромат на карамел и добре балансирана киселинност.Робуста от Африка и Азия придава шоколадов послевкус.Подходяща за тези които обичат интензивен и плътен вкус. 60% Робуста, 40% АрабикаГрамаж: 6кгСрокът на годност е напечат..
148.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Vergnano Aroma Mio Robusto- 0.500кг.Това е смес със силен характер и устойчив аромат. Изборът на най-добрата Робуста, е това, което подчертава нейното плътно тяло, което го прави богато, с леко горчив послевкус и плътен каймак в чашата, което прави това кафе особено подходящо за тези, ..
13.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Vergnano Aroma Mio Soave- 1кг.Това е смес със силен характер и устойчив аромат. Изборът на най-добрата Робуста, е това, което подчертава нейното плътно тяло, което го прави богато, с леко горчив послевкус и плътен каймак в чашата, което прави това кафе особено подходящо за тези, които ..
25.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Vergnano Aroma Mio Soave- 6кг.Това е смес със силен характер и устойчив аромат. Изборът на най-добрата Робуста, е това, което подчертава нейното плътно тяло, което го прави богато, с леко горчив послевкус и плътен каймак в чашата, което прави това кафе особено подходящо за тези, които ..
137.00лв.
Производител: CAFFE VERGNANO 1882
Кафе на зърна Vergnano Aroma Mio Soave - 0.500кг.Изтънчена смес от деликатно ароматизирана арабика от Централна Америка и робуста от Африка и Ориента с интензивен аромат, който оставя плодов вкус в устата.Състав: Арабика и РобустаГрамаж: 1кгСрокът на годност е напечатан върху опаковакта.В крайната ц..
15.00лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност