Меню
Количка

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
GoZero Philips - Бутилка за хидратацияБЪДЕТЕ здрави, БЪДЕТЕ хидратирани, БЪДЕТЕ във форма!Хидратирайте се с освежаващо вкусна вода20 унции/590 млМоментална филтрацияLDPE без бисфенол-АТехнически данниКапацитет на бутилката (без филтър): 590 мл/20 унцииМатериал на бутилката: LDPE без бисфенол-АКоличе..
32.00лв.
Производител: L'OR
L'OR CUBEДИСПЕНСЪР ЗА КАПСУЛИ L'OR CUBEПрозрачен диспенсър с форма на куб от Plexiglas®  (предлага се без капсули). Този полезен аксесоар представлява елегантно решение за съхранение на вашите Nespresso капсули с формата на куб и е изработен от прозрачен Plexiglas®, който допълва елегантния сти..
16.00лв.
Производител: LAVAZZA
LAVAZZA СТЪКЛЕНА ЕСПРЕСО ЧАША С ЧИНИЙКАTrasparenza Collection EspressoЕлегантността на прозрачността придава изискан щрих на всяко кафе. Комплектът се състои от една чашка и една стъклена чинийка.Удоволствието започва с гледане.Прозрачността ви позволява визуално да се насладите на консистенцията на..
7.00лв.
Производител: LAVAZZA
LAVAZZA СТЪКЛЕНА ЛУНГО ЧАША С ЧИНИЙКАTrasparenza Collection CappuccinoСтъклената чаша и чинийка Lavazza Cappuccino са идеални за работа, дом и събития. И двете са направени от прозрачно стъкло, а чашата от 6 унции е с емблематичния син етикет Lavazza. Чаша и чинийка се продават в комплект.Удоволстви..
9.00лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW CAPPUCCINOСТЪКЛЕНИ ЧАШИ ЗА КАПУЧИНОКомплект от 1 чаша за капучино (обем 180 мл) от темперирано стъкло и 1 чинийка от неръждаема стомана (18/10) с гланцирано и полирано покритие. Чашите и чиниите са подходящи за съдомиялна машина.Колекцията чинийки VIEW е изработена от неръждаема стомана 18/10, ..
16.00лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW CUBEДИСПЕНСЪР ЗА КАПСУЛИ VIEW CUBEПрозрачен диспенсър с форма на куб от Plexiglas® с капацитет до 50 капсули (предлага се без капсули). Този полезен аксесоар представлява елегантно решение за съхранение на вашите Nespresso капсули с формата на куб и е изработен от прозрачен Plexiglas®, който до..
48.00лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW ESPRESSOСТЪКЛЕНA ЧАШA ЗА ЕСПРЕСОКомплект от 1 чашa за еспресо (обем 80 мл) от темперирано стъкло и 1 чинийкa от неръждаема стомана (18/10) с гланцирано и полирано покритие.Чашите и чиниите са подходящи за съдомиялна машина. Колекцията чинийки VIEW е изработена от неръждаема стомана 18/10, изклю..
14.00лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW LUNGOСТЪКЛЕНA ЧАШA ЗА КАФЕ ЛУНГОСтъклена чаша за кафе лунго и чинийкa от неръждаема стоманаКомплект от 1 чаша за кафе лунго (обем 180 мл) от темперирано стъкло и 1 чинийка от неръждаема стомана (18/10) с гланцирано и полирано покритие.Чашите и чиниите са подходящи за съдомиялна машина.Колекцият..
16.00лв.
VIEW MUG
Изчерпан
Производител: NESPRESSO
VIEW MUGГОЛЯМА СТЪКЛЕНА ЧАШАГоляма стъклена чаша (обем 270 мл) от темперирано стъкло. Подходяща за съдомиялна машина...
10.00лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW ЛЪЖИЧКА – ГОЛЯМ РАЗМЕР С гланцово покритие и плоска дръжка, те са изключително удобни и пасват идеално на чашата, кафето и живота Ви.Дизайнерското студио Atelier Oï създаде тази лъжичка, за да разкрие всеки вкус и аромат по време на  вашите еспресо моменти.С полиран завършек и вдлъбна..
4.50лв.
Производител: NESPRESSO
VIEW ЛЪЖИЧКА – МАЛЪК РАЗМЕРС гланцово покритие и плоска дръжка, те са изключително удобни и пасват идеално на чашата, кафето и живота Ви.Дизайнерското студио Atelier Oï създаде тази лъжичка, за да разкрие всеки вкус и аромат по време на  вашите еспресо моменти.С полиран завършек и вдлъбната дръ..
2.80лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност