Меню
Количка

LOLLO

Lollina - LOLLO
Изчерпан
Производител: LOLLO
Lollina - LOLLOКомплект candy Lollina + 40 хартиени дозиLollina candy е перфектната машина за вашето Lollocaffè; тя придава нотка индивидуалност и жизнерадост на всяка среда, благодарение на елегантния дизайн и модерните цветове, и гарантира най-доброто кафе, винаги, в няколко лесни стъпки.Комп..
280.00лв.
Производител: LOLLO
Lollo Argento - 100 дозиARGENTO: Интензитет: 9/10. Смес със силен и наситен вкус за наситено и традиционно еспресо. Кафе пауза със силна и ярка индивидуалност, по време на която се потапяте в интензивните препечени нотки и безпогрешния крем на Lollo caffè.Печено и мляно кафе, пресовано и херметично ..
28.00лв.
Lollo Argento - 150 дози
Изчерпан
Производител: LOLLO
Lollo Argento - 150 дозиБленд с плътен, силен и кремообразен вкус за наситено и традиционно еспресо. Кафе пауза със силна индивидуалност, по време на която можете да се потопите в интензивните препечени нотки и безпогрешния крем на Lollocaffè.ИНТЕНЗИТЕТ: 9/10Печено и мляно кафе, пресовано и херметич..
36.00лв.
Производител: LOLLO
Lollo Argento A Modo Mio – 100 бр.Интензивнa, кремообразнa смес, пълна с енергияArgento е комбинация със силен вкус и с много енергия с правилното докосване на Робуста, за да придаде сила и тяло на чашата.Силно и чувствено кафе, което събужда всички сетива със своята кремообразност и силен послевкус..
36.00лв.
Производител: LOLLO
Lollo Argento Dolce Gusto – 16 бр.Интензивнa, кремообразнa смес, пълна с енергияArgento е комбинация със силен вкус и с много енергия с правилното докосване на Робуста, за да придаде сила и тяло на чашата.Силно и чувствено кафе, което събужда всички сетива със своята кремообразност и силен послевкус..
6.80лв.
Производител: LOLLO
Lollo Argento Dolce Gusto – 96 бр.Интензивнa, кремообразнa смес, пълна с енергияArgento е комбинация със силен вкус и с много енергия с правилното докосване на Робуста, за да придаде сила и тяло на чашата.Силно и чувствено кафе, което събужда всички сетива със своята кремообразност и силен послевкус..
40.00лв.
Производител: LOLLO
Смес със силен и плътен вкус, която да събуди всички сетива с неустоима кремообразност и интензивен послевкус. Интензитет 10.Произведено и пакетирано в Италия.Капсули са съвместими с всички машини за домашна употреба работещи със системата Lavazza Espresso Point.Lavazza® Espresso Point е регистриран..
35.00лв.
LOLLO CAFFÈ ARGENTO – Nespresso съвместими – 100бр. LOLLO CAFFÈ ARGENTO – Nespresso съвместими – 100бр.
Изчерпан
Производител: LOLLO
Lollo Caffè ARGENTO е интензивнa, кремообразнa смес, пълна с енергияArgento е комбинация със силен вкус и с много енергия с правилното докосване на Робуста, за да придаде сила и тяло на чашата.Силно и чувствено кафе, което събужда всички сетива със своята кремообразност и силен послевкус.И..
36.00лв.
Производител: LOLLO
Lollo Caffè CLASSICO е балансирано и пълноценноClassico еспресо е традиционната комбинация с балансиран и плътен вкус.Наслада от препечени нотки, която радва небцето със своя крем с медени тонове, с целия аромат на класическото неаполитанско кафе.Интензитет: 10/10В опаковка от 100 капсули, съвместим..
40.00лв.
Показани 1 от 12 | 33 (3 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност