Меню
Количка

CAFFE BORBONE

Производител: CAFFE BORBONE
Borbone Blu - 50 капсулиПравилната комбинация топла напитка за тези, които предпочитат гъсто и кремообразно кафе, родено от перфектната и точна дозировка смес от Арабика и Робуста с правилно време за печене.   Капсулите са съвместими с всички машини за домашна употреба работещи със сист..
22.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone Blu Nespresso съвместими - 100 капсулиNespresso съвместими капсули Borbone classic – 70 % арабика, 30 % робуста...
43.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
BORBONE Blue A Modo Mio - 100 капсулиВ резултат на отличното ниво на изпичане и правилната дозировка между Арабика и Робуста имаме кафе с балансиран вкус.Капсули Съвместими с домашни кафе машини с марка Lavazza®* A Modo Mio®*..
43.00лв.
BORBONE Blue A Modo Mio - 50 капсули
Изчерпан
Производител: CAFFE BORBONE
BORBONE Blue A Modo Mio - 50 капсулиВ резултат на отличното ниво на изпичане и правилната дозировка между Арабика и Робуста имаме кафе с балансиран вкус.Капсули Съвместими с домашни кафе машини с марка Lavazza®* A Modo Mio®*..
22.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone Cortado 16 бр. съвместими с Dolce GustoКафе с млякоОпаковка: 16 бр./кутия Да се съхранява на чисто, сухо и прохладно място...
9.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone DEK - 100 капсулиБлагодарение на балансираното съдържание на Арабика и Робуста и на перфектната степен на печене, тази смес е подходяща за тези, които освен аромата ценят и каймака на кафето в чашата.   Произведено и пакетирано в Италия.   Капсулите са съвм..
49.00лв.
Borbone DEK - 50 капсули
Изчерпан
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone DEK - 50 капсулиБлагодарение на балансираното съдържание на Арабика и Робуста и на перфектната степен на печене, тази смес е подходяща за тези, които освен аромата ценят и каймака на кафето в чашата.   Произведено и пакетирано в Италия.   Капсулите са съвме..
25.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone Dek Nespresso съвместими - 100 капсулиNespresso съвместими капсули Borbone Oro – 70 % арабика, 30 % робуста...
24.00лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone miscela Blu - Caffitaly съвместими кафе капсули - 10брСиня смес, балансирана и плътна, получена от селекцията от смеси за перфектен баланс между тяло, постоянство и сладост. Blu blend се характеризира с благороден вкус, енергичен характер и интензивен аромат.Не е съвместим с кафе машини Caff..
7.80лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone miscela Dek - Caffitaly съвместими кафе капсули - 10брDEK blend, без кофеин, е правилната смес за тези, които предпочитат безкофеиново еспресо. Забелязано на небцето и без да се отказва от вкуса и кремообразността, типични за истинското добро кафе. Благодарение на технологията Caffè Borbone,..
8.90лв.
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone miscela Rossa - Caffitaly съвместими кафе капсули - 10брBorbone miscela Rossa, решителна и кремообразна (decisa e cremosa), чиста енергия във вкуса, силна и кремообразна и вкусна в същото време. Има силен и упорит характер, който внушава дълбоко усещане на удоволствие на небцето, за магическ..
7.50лв.
Borbone Nera - 50 капсули
Изчерпан
Производител: CAFFE BORBONE
Borbone Nera - 50 капсулиБлагодарение на балансираното съдържание на Арабика и Робуста и на перфектната степен на печене, тази смес е подходяща за тези, които освен аромата ценят и каймака на кафето в чашата.   Произведено и пакетирано в Италия.   Капсулите са съвместим..
19.00лв.
Показани 1 от 12 | 65 (6 Страници)
За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.Политика за Поверителност