LavAzza BLUE е капсулна система на световно известния производител на кафе Luigi Lavazza SpA. При тази система мляното кафе Лаваца се съхранява в защитена опаковка (капсула), което гарантира винаги перфектно качество. Портфолиото на LavAzza BLUE включва няколко вида кафе на капсули, съчетание от различни сортове арабика и робуста.

Иновация и качество са основните фактори за успеха и глобалната разпознаваемост на LavAzza. Благодарение на постоянните иновации, които гарантират перфектно качество, LavAzza днес е най-голямата профилирана компания за производство на кафе в света, лидер в еспресо сегмента и бранд номер едно в Ритейла в Италия.

Опитайте различните видове капсули Лаваца и изберете тези, които подхождат в най-голяма степен на Вашия вкус: Intenso - силно кафе за събуждане, Delicato - приятно следобедно кафе, Crema Dolce - съдържащо 9 гр. кафе и много други. 

Подредба :
Покажи :
Изглед : Списъчен Табличен
 • Caffè Crema Dolce
  Caffè Crema Dolce Характерно и леко СЪСТАВ: 100% Арабика ИЗПИЧАНЕ: Средно тъмно 100% Арабика бленд със сладък вкус и силен аромат, съставен от висококачествени бразилски и индийски сортове. Сладка, балансирана и кремообразна смес. Иновативният процес на обработка на кафето, спе..
  38,00 лв.
 • Crema & Aroma Espresso
  Crema & Aroma Espresso Силно, меко и устойчиво СЪСТАВ: 40% Арабика и 60% Робуста ИЗПИЧАНЕ:  Средно с нотки на карамелизирани ядки Смес от най-добрите зърна от Централна и Южна Америка Арабика (40%), а най-добрите африкански сортове Robusta (60%). Една силна комбинация със сла..
  45,00 лв.
 • Espresso Amabile
  Espresso Amabile Богат вкус СЪСТАВ: 40% Арабика и 60% Робуста ИЗПИЧАНЕ: Средно с нотки на карамелизирани ядки Съчетание на отлична Арабика от Бразилия и Централна Америка (40%) с Робуста от Югоизточна Азия (60%). Кремообразна смес с плътен вкус и послевкус. Иновативният процес на обра..
  38,00 лв.
 • Espresso Decaffeinato
  Espresso Decaffeinato Ароматно и леко СЪСТАВ: 100% Арабика ИЗПИЧАНЕ: Средно с нотки на карамелизирани ядки Бленд от 100%  зърна Арабика от изискани бразилски сортове. Плътен вкус с кадифен каймак. Специалната технология на приготвяне на еспресото го отличава с плътен вкус и лек ш..
  38,00 лв.
 • Espresso Delicato
  Espresso Delicato Кадифено и деликатно СЪСТАВ: 100% Арабика ИЗПИЧАНЕ: Средно с нотки на карамелизирани ядки 100% Арабика със сладък вкус и силен аромат, съставена от висококачествени бразилски и индийски зърна. Сладък, мек и кремообразна бленд. Иновативният процес на обработка на кафе..
  38,00 лв.
 • Espresso Dolce
  Espresso Dolce Леко, но устойчиво СЪСТАВ: 100% Арабика ИЗПИЧАНЕ: Средно с нотки на карамелизирани ядки 100% арабика със сладък и изискан аромат, съчетание на висококачествено бразилско и индийско кафе. Резултатът от приготвянето му е ароматно еспресо с плътен и дълготраен каймак. Капсулн..
  38,00 лв.
 • Espresso Intenso
  Espresso Intenso Богато и плътно СЪСТАВ: 40% Арабика и 60% Робуста ИЗПИЧАНЕ: Средно с нотки на карамелизирани ядки Съчетание на отлична Арабика от Бразилия и Централна Америка (40%) и Робуста от Югоизточна Азия (60%). Тъмният цвят на капсулата подсказва за несравнимо усещане и дълготр..
  38,00 лв.
 • Espresso Ricco
  Espresso Ricco Силно, но меко СЪСТАВ: 40% Арабика и 60% Робуста ИЗПИЧАНЕ: Тъмно с нотки на карамел Съчетание на най-високо качествените зърна на бразилска Арабика (40%), и азиатска Робуста (60%). Кремообразен и плътен бленд с ликьоров и шоколадово вкус. Иновативният процес на обработк..
  38,00 лв.
 • Espresso Tierra!
  Espresso Tierra! Финес и устойчивост СЪСТАВ: 100% Арабика ИЗПИЧАНЕ: Средно с нотки на карамелизирани ядки Един отличен бленд от 100% Арабика, направен изключително от подбрано премиум зелено кафе,  добито в Хондурас, Перу, Колумбия. Lavazza TIERRA! е проект за устойчиво развитие,..
  38,00 лв.
 • Espresso Vigoroso
  Espresso Vigoroso Интензивността на традицията СЪСТАВ: 50% Арабика и 50% Робуста ИЗПИЧАНЕ: много тъмно Съчетание на Арабика от Централна и Южна Америка (50%) в съчетание с най-добрите измитите и натурални зърна  Робуста от Южна Азия. Много силен и плътен бленд.Тъмното изпичане, т..
  50,00 лв.