​Nespresso ISPIRAZIONE NAPOLI

​Nespresso ISPIRAZIONE NAPOLI

Производител : Nespresso
Код на продукта : NESPRESSO ISPIRAZIONE NAPOLI
Наличност :
В наличност
Опаковка: 10 брой
Цена : 10,00 лв.
Описание
NESPRESSO ISPIRAZIONE NAPOLI
Улиците на Неапол, където пиенето на кафе е ритуал, вдъхновиха нашия метод на изпичане до тъмен цвят, който майсторски придава на кафето висока интензивност. След като се подсили с Робуста, резултатът е кадифена, кремообразна напитка с изключително плътно тяло и приятен горчив послевкус. Така отдаваме почит на професионализма на италианската столица на кафето в изпичането.
ИНТЕНЗИТЕТ: 13

ПРОИЗХОД
Създадохме Ispirazione Napoli като бленд от Робуста от Уганда, докосната с Арабика. Внимателно подбрахме кафета, които биха могли да издържат на интензивното печене, което тази смес изисква - ярки кафета, които да развият зърнените, но красиви аромати, вкусове и текстури, които отразяват историята и традициите на Неапол.

ИЗПИЧАНЕ
Тъмното и интензивно изпичане на Ispirazione Napoli отразява традиционния метод на изпичане в Неапол. Преди много години е можело да се разходите по тесните улички на Неапол и да усетите яркия аромат на това кафе, докато неаполитанци го пекат в приземните етажи на домовете си. По време на това дълго печене, кафените зърна развиват зърнени, но красиви характеристики. Това се отразява в гъсто, кадифено тяло, кремообразно усещане в устата и вкусната горчива нотка. Необходимо е истинско умение за това изпичане, а дързостта на Ispirazione Napoli се дължи именно на това.

АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Ispirazione Napoli отдава почит на късото, силно и тъмно еспресо на този крайбрежен град в Южна Италия. Това кафе е кадифена, кремообразна напитка,  с изключително плътно тяло и горчив послевкус.

СЪСТАВКИ И АЛЕРГЕНИ
10 капсули печено мляно кафе Ispirazione Napoli за система Nespresso.

СЪСТАВКИ
Печено мляно кафе.

НЕТО ТЕГЛО (ЗА 10 КАПСУЛИ)
57g

ПРОИЗВЕДЕНО В ШВЕЙЦАРИЯ