11 възхитителни кафета

За да гарантира най-доброто кафе, Nespresso избира само изключителни зърна, които са внимателно подбрани и тествани, за да задоволят и най-взискателния вкус. Само между 1 до 2% от произвежданото в световен мащаб кафе отговаря на високите стандарт на Nespresso.

Всяка капсула Nespresso Grand Cru има своя собствена индивидуалност, характерен аромат и одухотворява душата на региона, от който произхожда. Високите стандарти на Nespresso се спазват и при печенето, при меленето на кафето, за да имаме селекция от 900 различни кафе-аромати, които отличават Nespresso Grand Cru.


Капсулите се различават по дължината на напитката и по нивото на интезитет. Предлагаме ви да се насладите на четири вида кафе в различни серии:  Ristretto 25ml., Espresso 40ml., Lungo 110ml. или Decaffeinated (40 и 110ml.)

Подредба :
Покажи :
Изглед : Списъчен Табличен
 • NESPRESSO PRO ESPRESSO CARAMEL
  Еспресо Карамел е ароматизирано кафе, приготвено на базата на Espresso Forte. Сложната и интензивно печена смес е направена от арабики от Южна и Централна Америка. Сладостта на карамелния аромат омекотява печените нотки, а резултатът е приятно кафе, напомнящо за карамелизирана захар.   ПРИКАЗ..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO ESPRESSO DECAFFEINATO
  NESPRESSO PRO ESPRESSO DECAFFEINATO  - НАСИТЕНО И СИЛНО кафе. Тъмно препечените зърна Арабика от Южна Америка и тънък слой Робуста придават на този тип безкофеиново кафе фини нотки на жито и какао. Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 7 Препоръчитнелна дължина на напитк..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO ESPRESSO FORTE
  NESPRESSO ESPRESSO FORTE e ПРИДАВАЩО ПЪЛНА ХАРМОНИЯ кафе. Съставено предимно от Арабика от Южна и Средна Америка, печели своя цялостен аромат благодарение на силно изпеченото еспресо, отличаващо се с хармоничен оттенък на плодове. Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 7 Препо..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO ESPRESSO LEGGERO
  NESPRESSO ESPRESSO LEGGERO e СЛАБО И ОСВЕЖАВАЩО кафе Една хармонична смесица от южноамерикански зърна Арабика и Робуста, които съчетават нежни житни и какаови оттенъци и му придават завършеност.  Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 6 Препоръчитнелна дължина на напиткат..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO ESPRESSO ORIGIN BRASIL
  NESPRESSO ESPRESSO ORIGIN BRASIL e СЛАДКО И НЕЖНО КАТО САТЕН кафе. Pure Origin Grand Cru от Бразилия, внимателно подбрано за вас от експертите на Неспресо. Тази 100% Арабика от Бразилия се състои от два специални сорта кафе: сладка, мека червена и жълта Bourbon Arabica и Серадо Арабика, коят..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO ESPRESSO VANILLA
  Espresso Vanilla е ароматизирано кафе, приготвено на базата на Espresso Forte, сложна и интензивно печена смес, направена от арабика от Южна и Централна Америка. Открийте копринено ароматизираното кафе благодарение на пълния и леко карамелизиран аромат на ванилия в комбинация със сложния профил на E..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO LUNGO DECAFFEINATO
  NESPRESSO PRO LUNGO DECAFFEINATO - AРОМАТНО И С КАДИФЕН ВКУС кафе. Чрез рафинираната смесица на натурално безкофеинова южноамериканска Арабика и Робуста, този тип кафе притежава силно изразен аромат на червени плодове и жито. Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 2 Препоръчит..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO LUNGO FORTE
  NESPRESSO LUNGO FORTE e СИЛНО АРОМАТНО кафе. Една рафинирана смесица на Арабика от Южна и Средна Америка придават на този тип кафе силен оттенък както на препечени зърна, така и на плодови нотки. Лунго форте произхожда от 100% Неспресо ААА програма за природосъобразно качество. Това прекрасн..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO LUNGO LEGGERO
  NESPRESSO LUNGO LEGGERO e АРОМАТНО И ОСВЕЖАВАЩО кафе. Нежният му аромат с лек жасминов оттенък се дължи на прецизната смесица от зърна Арабика от Южна и Средна Америка. Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 2 Препоръчитнелна дължина на напитката – 110ml Една опаковка т..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO LUNGO ORIGIN GUATEMALA
  NESPRESSO LUNGO ORIGIN GUATEMALA e съчетание на Арабика и измита Gourmet Робуста. Кафето, произхождащо от Гватемала е лека и балансирана комбинация с интензивни сухи и солени житни нотки, подчертаващи един изразен характер. Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 6 Препоръчитнелна д..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO RISTRETTO
  NESPRESSO RISTRETTO е с ИЗРАЗЕН СИЛЕН И ДЪЛГОТРАЕН ВКУС на кафето. Тъмно препечени зърна Арабика от Средна и Южна Америка придават на Ristretto една цялостност с подчертана нотка на какао.  Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 9 Препоръчитнелна дължина на напитката &nda..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO RISTRETTO INTENSO
  NESPRESSO RISTRETTO INTENSO е интензивно и сладникаво кафе. Смела комбинация от Робуста от Южна и Централна Америка и Арабика. Ristretto Intenso е кафе с изключителна интензивност, нотки на пипер и кремообразна текстура. Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 12   Препоръ..
  45,00 лв.
 • NESPRESSO PRO RISTRETTO ORIGIN INDIA
  NESPRESSO RISTRETTO ORIGIN INDIA е СИЛНО кафе СЪС СИЛЕН ХАРАКТЕР. Ristretto India е с произход Индия- комбинация от Арабика и Робуста. Това е силно кафе със силен характер и с пикантни нотки на чисто индийско кафе. Това прекрасно Nespresso кафе има интензитет: 10  Препоръчитнелн..
  45,00 лв.