Подредба :
Покажи :
Изглед : Списъчен Табличен
 • GO CAFFE GRAND CRU
  Go Caffe Grand Cru Nespresso съвместими капсули Линията Go Cafè е създадена в преследване на съвършенството. Тя е предназначена за всички онези кафе - ентусиaсти, които познават и държат на най-деликатните аромати. Насладете се на това неустоимо кафе Арабика с превъзходен вк..
  5,00 лв.
 • GO CAFFE AROMA
  Go Caffe Aroma- Nespresso съвместими капсули Линията Go Cafè  е създадена в преследване на съвършенството. Тя е предназначена за всички онези кафе - ентусиaсти, които познават и държат на най-деликатните аромати. Насладете се на това неустоимо кафе Арабика с превъзходен..
  5,00 лв.
 • GO CAFFE CREMOSO
  Go Caffe Cremoso Nespresso съвместими капсули Линията Go Cafè е създадена в преследване на съвършенството. Тя е предназначена за всички онези кафе - ентусиaсти, които познават и държат на най-деликатните аромати. Насладете се на това неустоимо кафе Арабика с превъзходен..
  5,00 лв.
 • Lavazza Espresso Armonico
  Lavazza Espresso Armonico​ - Неспресо съвместими капсули Интензитет 8 от 10 Лаваца представя кафе с пълно кадифено тяло с бразилски произход със сладостта на Централно и Южно американските кафета, комбинирано за да формира бленд със богат вкус и завладяващи нотки от печени зърна и к..
  5,50 лв.
 • Lavazza Espresso Decaffeinato Ricco
  Lavazza Espresso Decaffeinato Ricco​​ - Неспресо съвместими капсули Интензитет 8 от 10 Лаваца представя комбинация от кафе от бразилска Арабика и Южно азиатска Робуста, които образуват мощна смес със сладък, плътен вкус и мека, кадифена пяна. Методът на Лаваца за декафеизиране на кафето е естестве..
  5,50 лв.
 • Lavazza Espresso Deciso
  Lavazza Espresso Deciso - Неспресо съвместими капсули Интензитет 10 от 10 Lavazza представя кафе, събрало в себе си деликатността на сортове от Централна Америка, тяло на бразилско кафе, както и какаови и дървесни нотки на Югоизточно азиатски кафета, смесени за да оформят бленд от интензивен и кад..
  5,50 лв.