Какво представлява кафето на дози?

Кафето на дози е широко разпространено и масово се предпочита за употреба в офиси. Дозираното кафе има своето активно приложение и в сектора на общественото хранене. Представлява еднократна доза смляно кафе (от 5,5 до 8,0 грама), опаковано в специален хартиен филтър. Пакетчетата обикновено имат кръгла форма, поради което често се наричат "таблетки".

Достойнства на кафето на дози:

 1. Непроменливост на качеството при приготвяне на еспресо, тъй като остават постоянни факторите количество, смляност и температура на водата, минаваща през пакетчето.
 2. Лесно използване на кафето на дози. Всичко, което трябва да направите е да поставите дозата в кафемашината, да натиснете бутона за приготвяне и при завършване на процеса да изхвърлите използваната доза. Тъй като кафето е във филтър, то не създава никакви неудобства, свързани с почистване на кафемашината.
 3. Кафемашините, работещи с кафе на дози, са практически безшумни, тъй като не е необходимо да мелят кафе.
 4. Възможност за приготвяне на различни сортове кафе по всяко време, тъй като изборът на един или друг вид се извършва непосредствено преди приготвянето.
 5. Възможност за лесно отчитане броя на кафетата, което често се използва в обекти за обществено хранене.
Подредба :
Покажи :
Изглед : Списъчен Табличен
 • Go Caffe Gusto Aroma
  Капсули Go Caffe Gusto Aroma за Dolce Gusto кафемашина Висoкокачествената Арабика придава на кафето приятен и балансиран послевкус. А с високото си ниво на интензивност се доближава до истинската същност на италианското еспресо - с богата консистенция и каймак. Интензитет: 8 от 10 ..
  8,00 лв.
 • Go Caffe Gusto Cappuccino
  Капсули Go Caffe Gusto Cappuccino за Dolce Gusto кафемашина С Go Caffè можете да пиете сега кремообразно капучино и перфектната му пяна в капсула. Интензитет: 4  Една опаковка съдържа 10бр капсули Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Съхранение: на сухо..
  6,00 лв.
 • Go Caffe Gusto Cortado
  Капсули Go Caffe Gusto Cortado за Dolce Gusto кафемашина Традиционното еспресо макиато в една единствена капсула! Кафе Gusto Cortado хармонично съчетано с кремообразното мляко. Интензитет: 4 Една опаковка съдържа 10бр капсули Продуктът е в срок на годност, напечатан върху негова..
  6,00 лв.
 • GO CAFFE GUSTO LUNGO
  Go Caffe Gusto Lungo капсули за Dolce Gusto кафемашина Изтънчена и внимателно подготвена смес, която има за цел да задоволи и най-взискателните вкусове. Идеален старт за деня за тези, които обичат меко кафе, с ненатрапчив вкус. Интензитет: 7 от 10 Една опаковка съдържа 16бр капсули Продук..
  8,00 лв.
 • Goriziana Coffee –кафе-дози GORIZIANA
  Лека и балансирана смес с високо съдържание на зърна Арабика под формата на практични и лесни за употреба дози, с които да постигнете удоволствие от прекрасно приготвено еспресо у дома или в бара. Благодарение на една доза в специална опаковка, уханието и ароматът на кафе остават незасегнати от..
  45,00 лв.
 • Goriziana Cоffeе – безкофеинови кафе-дози
  Превъзходна комбинация - меко и кадифено кафе  със съдържание на кофеин не повече от 0,1%. Характеризира се със сладък вкус. Перфектният избор за тези, които обичат да се радват на добро кафе. Вкус и аромат: сладък, мек и кадифен Съдържание: 7 гр. кафе GORIZIANA в една доза. ..
  8,00 лв.
 • Goriziana Cоffeе – кафе-дози Intenso
  Ексклузивен бленд, съдържащ Арабика и Робуста със силен и интензивен вкус;  плътен и устойчив каймак и нотки на леко препечен хляб. Вкус и аромат: плътен, наситен Съдържание: 7 гр. кафе GORIZIANA в една доза. Разфасовка - 20 дози в кутия Тегло на кутия - 140 гр. Продукт н..
  8,00 лв.
 • Goriziana Cоffeе –кафе-дози Aroma
  Мека и балансирана смес, характеризираща се със сладък и мек вкус с нотки на бадем и карамел. Вкус и аромат: сладък, мек и карамелен Съдържание: 7 гр. кафе GORIZIANA в една доза. Разфасовка - 20 дози в кутия Тегло на кутия - 140 гр. Продукт на – Torrefazione Goriziana ..
  8,00 лв.
 • Goriziana Cоffeе –кафе-дози Gran Cru
  Фина смес от деликатни гуарме зърна Арабика; сладък и ароматен вкус с нотки на подправки и шоколад. Вкус и аромат: деликатен, сладък и шоколадов Съдържание: 7 гр. кафе GORIZIANA в една доза. Разфасовка - 20 дози в кутия Тегло на кутия - 140 гр. Продукт на – Torrefazione ..
  8,00 лв.
 • Капсули GO CAFFE - Gran Cru
  Линията Go Cafè  е създадена в преследване на съвършенството именно с тази идея е създадено Espresso Grand Cru. Изискана комбинация от най-добрите Арабика гуарме зърна, посветена на най-взискателните кафе-любители. Специално кафе със силен аромат и сладки нотки, упорит, но не натрапчив в..
  20,00 лв.